“Mijn” blaadje genomineerd voor de publieksprijs van het Mensa Fonds

Trots als een pauw ben ik. Als een vlucht pauwen, als ze konden vliegen. HiQ Mensa Magazine, het blad dat ik twee keer per jaar maak met Robert Nijboer, is genomineerd voor een Mensa Fonds Award. Het is de publieksprijs en dus moet ik tussen 10 oktober en 10 november mensen gaan oproepen te stemmen. En ik hield zo van social media… Maar dat doet niets af aan het feit dat het tijdschrift erkenning heeft gekregen van de doelgroep en dat voelt heel erg goed.

“De jury waardeert de liefde die de twee in het blad steken, maar ook de professionele aanpak en dito website. HiQ is een prachtig visitekaartje voor de Vereniging Mensa.” En zo is het ook bedoeld. want: “Hoogbegaafden zijn niet saai. HiQ Mensa Magazine viert hun kracht en originaliteit.”

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on ““Mijn” blaadje genomineerd voor de publieksprijs van het Mensa Fonds

 1. Beste,

  Op LinkedIn kwam ik jouw post tegen in mijn ‘feed’ over je nominatie voor een Mensa Fonds Award. In dat artikel staat ook een link naar het HiQ Mensa Magazine.
  Helaas krijg in Google Chrome EN in Firefox een waarschuwing als ik de website van jouw magazine bezoek (https://www.hiqmagazine.nl/).
  Namelijk een waarschuwing dat je website een mogelijk beveiligingsrisico is, en kon om die reden je website dus helaas niet zien/bezoeken.

  Als ik hier tegen aan loop zullen andere mensen ook wel tegen dit probleem aanlopen.
  Ik vond het belangrijk om je dat even te melden.

  Gefeliciteerd in ieder geval met je nominatie voor een Mensa Fonds Award.

  Met vriendelijke Groet, Peter Staal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *